CONFUSION!!

Idag har ConFusion slått upp portarna :D! Men jag sticker dit imorrn istället, har en del att göra ikväll :(...
Det märktes att det var konvent i stan när jag o en klasskompis gick i Nisseplatsen, det var cosplayare praktiskt taget överallt :D!!
Fick även syn på en Naruto och ngn som jag drog slutsatsen var Itachi (båda ifrån en manga/anime som heter "Naruto"). Försökte springa fram och glompa (krama x'D) dom, men mai foot didn't approve :(. Sprang fram till dom, ropandes "Naaruutooo! Itaaachiii!" och plötsligt bestämmer sig min högerfot att gå åt andra hållet så jag halkar nästan ner på knä... That was epic o_o...
Menmen, fick en kram av båda två så jag e ok ^^.
... Men gaawd vad jag ser fram emot imorrn *w*!! Då hänger en klasskompis med och jag ska träffa en tjej som jag inte har träffat på typ, år och dar *www*!
Its gunna be AAWZUUUUUM!!!

Men det e inte förrän imorrn det Q_Q... Meth....

Anyway, gtg!
Baai <3!!

"This song is a bitchslap of truth" (/MissMichaelMyers @ Youtube)

Tjo, minns ni för ett par inlägg sedan när jag kom att tänka lite på religion? Själv är jag ju lite av en atheist, tror inte på gud over huvud taget.
Så jag hittade en låt på youtube som är gjord av Voltaire, ett band som gör bland dom bästa låtarna jag hört (förutom Linkin Park och Nickleback då ;D), och handlar om hur människor egentligen... Okej, ja e urdålig på att förklara o sånt, men människor hävdar ju att dom vet vad "gud tycker" (t.ex "all black people is obsolete farm equipment) och använder det som en ursäkt för att... Ja, bete sig som skit! Och skyller på djävulen för sina egna svagheter o.O...

Anyway, här är den, "Voltaire - God thinks":


Håller med MissMichaelMyers därborta på youtube: "This song is a bitchslap of truth!"


Nu när jag ändå har tid (har nästan 2 timmar innan nästa lektion börjar :'D!) så tänkte jag försöka förklara min tro och världsbild x'D (Jag försäkrar er: jag E inte galen... Tror jag o.O).
Det finns flera olika demensioner, massor av planeter med liv på, vi råkar bara befinna oss i en del av våran demension med extremt lite liv ^^" (Våran demension e inte så sprallig av sig C:...). Demensioner e det som vi säger är universum, det finns flera stycken och dom e ENORMA! Kolla bara på våran o.O, praktiskt taget oändlig (men jag tror att vi befinner oss som i en liten boll, så åker vi rätt fram så kommer vi tillslut tillbaka dit vi kom ifrån), man kan nå andra demensioner genom dessa "svarta hål", det finns minst en för varje demension, fast det kan finnas typ flera hundra som t.ex går hit ^^.
Demoner, som har blivit förklarade på praktiskt taget samma sätt i olika religioner, är egentligen varelser från andra demensioner. Det är inte helt omöjligt att dom egentligen är mycket mer utvecklade än människor och har kommit på ett sätt att ta sig runt i världsalltet. Anledningen till att vi alltid har beskrivit utomjordingar och demoner som onda varelser, som t.ex i filmer, är egentligen för att vi är rädda för det vi inte känner till. Några grottmålningar, teckningar och skrifter som är flera tusen år gamla innehåller figurer som enklast kan beskrivas som utomjordingar, kanske är dom från våran eller en annan demension? Varje demension är unik, en paralell demension (en som är exakt som våran) låter rätt orimlig :/...
Naturen bestämmer helt över varje planets invånare och utseende osv. Och en extra mycket utvecklad djurart utses till planetens övervakare, det förklarar människan. Fast personligen tycker jag att Jorden gjorde ett ganska dåligt val... Och om inte en asteroid hade brötat rätt ner i Jordens yta och utplånat dom sista (och egentligen ganska medfarna och ynkliga) dinosaurierna, så hade det säkert varit typ velociraptorerna som hade gått runt på samma sätt som människorna gör idag.
Allting, ALLTING, har en själ (utom stenar, metaller, vatten osv, "dött materia"). Inklusive typ, datorer, mobiler, bilar osv. Lixom, har ni inte märkt att vissa bilar är mer svårstartade än andra på kalla vintermornar? Vissa blir liksom helt bara "Nooooo! Det e kaaaallt! Tänker INTE starta :<!!" medan vissa e "YAAAAY! ÄNTLIGEN får jag röra på mig :D!!", trots att dom kan vara exakt samma modell, samma årtal till och med samma försäljare.
Datorer e ju det ju samma med!
Det finns ingen gud, skapare eller "gudomlighet" what so ever. Man återföds efter att man dött, då ens "jag, själen, går ut ur en kropp och in i en annan. Fast dock så kan det hända att själen inte kan komma in i en ny kropp av sig själv eller inte vill, utan blir fast utan en kropp och går runt på ytan. Ta-dah! Ett spöke!
Eller så kan det hända att själen, i sin förvirrning, går in i en kropp som redan har en själ och konflikter uppstår. Ta-dah! Någon som har blivit besatt av en "demon"!
Eller så kan en själ bli rädd och istället för att leta upp en nyfödd kropp så kan den förfölja en annan själ som redan har en kropp, vilket får själen med kropp att känna sig hotad så kan den, som egentligen kanske inte är dess avsikt, börja dra energi ur sin kropp. Vilket gör så att den får för sig att stalker-själen är den som suger kraft. Ta-dah, det e ngn som är förföljd av en demon/ett spöke!
Osv.
Men aja, har en hel del att berätta, men det orkar jag inte nu x'D! Får fortsätta ngn annan gång ^^ (om ni vill o.O)... Men ni har väl ett grepp om min världsbild nu iaf elr o.O"?
...
Anyway, vi hörs <3!
Baai!

YESS! Comic progress!

ÄNTLIGEN lite framsteg med FF-serien 8D! Har börjat skissa upp prologen, men kan tyvärr inte göra så mycket mer innan jag fått en ritplatta T_T...Har skaffat photoshop elements nu, så nu har jag bockat av en grej på listan :D (success!)
Har dessutom börjat skriva upp manuset till resten av serien, har dock inte hunnit så långt :/...

Btw, internet funkar som det ska igen :D! Hallelujah! Miraklens tid är ännu inte förbi!
En av anledningarna till att jag kunde fortsätta planeringen för serien x)...

...

Har verkligen inte så mycket mer att skriva o_o... Menmen...

Vi höres :D!!!
Baai <3

Bajslaggdatainternetskit!!!

HÄÄÄJ de tre sötaste personerna på webben <3
Har inte kunnat lägga in ngt nytt inlägg på hela dagen, tack vare att internet laggar som faaan!
Inget funkar :o!!
Ända sedan måndags har jag försökt komma åt internet, men det funkar inte! Som allt annat på den skolan...
Meth... Har åkt hem till kungälv igen, för att hämta lite saker som jag glömde i måndags...
Just nu sitter popup-fönstret Elsa bredvid mig och dreglar över skärmen >_<, och vi lyssnar på klassiska disney-sånger :3.
Älskar musiken från Lejonkungen (alla tre!), Oliver & Gänget, Skattkammarplaneten, Tarzan och Lady & Luffsen allra mest <3! Björnbröder e oxå söt ;D!
Men anyway, ska snart tebax till skolan och plågas av det urkassa internetet >_<
Bleh...

Btw, det här är, enligt mig, den bästa Disneysången evah x'D!!



En sång som jag faktiskt tycker är bättre på svenska än engelska originalet :3, Zira låter waaay mycket ondare som svenne xD!!

Random outburst 8D!

Måndag återigen... Kom dessutom sent till skolan eftersom jag skulle till BUP på morronen... Bleh >_<...
Varför är fredag så nära måndag, när måndag är så långt ifrån fredag T_T??... Sniff...
Menmen, på fredag öppnad CONFUSION :D!!! YAAAAAY!!! PEPPEEEEEN!!!
Att cosplaya är bland det roligaste som finns :D! Fast tyvärr har jag bara tre stycken än så länge, och två utav dom är inte helt färdiga än :/...
Har en Espeon gijinka (typ, humanified) typ 80% färdig, saknar bara en lila peruk och lila skor.
En Bumblebee gijinka som e typ 50% procent färdig x'D, har gjort tröjan och skorna, men det är typ allt x'D. Ska ha byxor, plus ska fixa en gul peruk som jag får göra om lite, en liten gosedjurs-humla och om jag får tag i en liten gul radio hade det varit perfekt :D! Får ta och ladda upp en bild på hur min version av Bumblebee som människa ser ut x'D... För er frågetecken som inte vet vem det är: se Transformers, antingen filmerna eller "Animated" serien ;), tror även han är med i 80-tals serien o.O... Men han e bäst i Animated <3, han e så söööt x'D!
Och har en Akatsuki (ett gäng med kriminella psykfall från anime/manga serien "Naruto") dräkt, dock vet jag inte längre vem utav dom jag kan cosplaya nu när jag har kort svart hår >_<... Han jag brukade cosplaya har nämligen långt blont hår... Meth, får hitta på en egen >:D, lol!
.....
Ska snart ha datorkunskap, så det e ingen idé jag flyttar på mig x'D! Hade gympa innan... Men no way in hell jag är med på bandy >_>... Ska se om jag kan få kompromissa genom att vara med på easylinen som dom har typ, en-två gånger i veckan istället :3... Hatar verkligen att gympa >_<...
....

Anyway, kommer inte på något mer att skriva nu :/... Men innan jag sticker ska jag ge er länken till världens "bästa" låt xD! :

http://www.youtube.com/watch?v=AJUCenKKa0c

That song speaks to me 8D!! Synd att den e så komplicerad att hänga med i bara x)


SUDDENLY! Religion...

Yo! Whaddup??
Själv har jag ÄNTLIGEN blivit klar med cosplay-dräkten, har nyss kommit hem och ska försöka leta rätt på spelet "Amnesia, the dark descent" :3, its so freaky i need it >:D!
...
Det e väl hinduerna som anser att man återföds gång på gång o.O? Har för mig att det är dom säger att livet egentligen bara är ett enda långt lidande och för att få stopp på lidandet måste man nå Nirvana (...nej, jag menar inte bandet x'D), och varje hindus dröm är att nå Nirvana och slippa bli återfödd igen. Och jag kan säga såhär:
Jag förstår dom!
Srsly, jag är bannemej den enda ungdomen över femton som inte får en del av sitt barnbidrag, bara för att jag går på en skola som kostar 4k i MÅNADEN! Jag vill ju inte ens gå i mer skola ffs :S!!
Måste ha gjort något riktigt elakt i mitt förra liv eftersom jag blev född och uppvuxen i Sveriges fattigaste  flerbarnsfamilj >_<...
Kan slå vad om att mina barnbidragspengar används till Elsas tae kwon do träning >_<...
Plötsligt blev jag hinduist...
...
Aja, byter samtalsämne innan jag blir helt emo o_O!
Det e en sak jag inte fattar o.O, har ni hört om den där amerikanska prästen som hävdar att gud hatar Sverige och kommer typ att utplåna hela landet?? Förlåt, men jag satt och asgarva hela filmen x'D!!
Kunde inte göra annat än att tycka synd om snubben, läste även att hans familj var den mest hatade i hela Amerika x'D.
Själv är jag... inte ateist riktigt, men jag tror inte på några gudar elr ngt sådant o.O, tror på lite andra saker ^^. Jag är inte emot någon religion, jag respekterar folks åsikter och deras tro och ifrågasätter den inte, men den här snubben asså: wtf o.O?? Jag satt och asgarvade när han satt där och predikade om vilka stora syndare alla svenskar är och dom förtjänar alla att dö och gud (Morgan Freeman?) kommer att utplåna landet från jordens yta osv yadda yadda yadda x'D. Allt, bara för att en svensk präst åkte i finkan x'D!
Har faktiskt lust att skicka ett mejl till honom där jag berättar för honom att i sverige finns det typ 9-10 milj människor (och alla är tydligen syndare), medans i Amerika finns 350 milj, där mer hälften är sånna som han referar som syndare, dvs typ mer än tio gånger så många som Sveriges invånare, vilket gör Amerika till landet med mest syndare, dvs hans hemland x'D! How will u handle that, my dear friend?
Lol, vissa överreligiösa förstår jag mig bara inte på o.O... Men orkar inte bry mig heller x'D!
Fast om jag ska vara ärlig, så har jag inte lika mycket tålamod för kristna som för andra -.-, Åsas, min nuvarande plastmamma, föräldrar är superkristna o_o! Dom har kors i alla hörn i sitt hus och varje gång vi äter med dom så blir vi tvingade att läsa bordsbön, jag är nästan lite allergisk mot kristna nu >_<...

Vete tusan om det jag tror på räknas som en egen religion o.O, för efter att jag har gjort lite research så har jag konstaterat att min "tro" är en mix av olika religioner, speciellt de flesta naturfolks tro o.O.
Den e väldigt komplicerad... Får förklara ngn annan dag x'D, men nu måste jag sticka ^^!
Thanx 4 stayin with mee :D! Bai <3


Btw, om ni inte har sett den amerikanska prästen Fred Phelps så är videon här:

http://www.youtube.com/watch?v=msOJm4GqVI8

@ Work ^^

Tjosan! Sitter framför datorn i moster Tittis affär Klöverblomman (Titti e ute o röker, hehe) ^^.
Typ, det enda vi ska göra är att städa... Yipi o_o...
Menmen, teh money iz good :3...
Här i affären finns även Tittis hund Gina :D! Hon e en blandning mellan ridgeback och rottweiler, men man märker knappt rottisdelen för hon ser precis ut som en ridgeback x'D.
Fast tittar man närmare så ser man att hennes ansikte är en som blandning mellan raserna och hon har stora rottis-öron, lite för lång svans och ridgen är skev, plus att hon e lite mörkare i färgen ^^.
Hon och Anni är typ, best friends for life x'D! När dom träffas så kanske dom morrar lite åt varann, men efter en stund leker dom tills dom knappt orkar röra sig x'D.
Gina är dessutom väldigt lik Anni i beteendet, dom brukar båda att krypa upp i knät och älskar dragkamp x'D, dock äter Gina pizza, vilket inte Anni gör och att leka med snöbollar är bland det roligaste hon vet, medans Anni bara kollar på en med världens "wtf r u doin" blick x3...
Anyway, ska jobba nu, brb!


Merp...

Lol, har egentligen inget att skriva om x'D...
...
Lyckades bita mig i tungan :(... För tredje gånger i dag >_<!
I hate it >_<!!
Plus småsyskonen ser på tv på övervåningen, i typ 112 dB >o<! Hello headache >_<...
Det e ingen idé att jag ber dom att sänka, då käftar dom bara emot och när jag säger till dom så kanske dom sänker... i typ fem minuter sedan är det upp över smärtgränsen igen >_<!
Någon som vill ha ett syskon? Eller två? Varför inte alla fem??
Köp fem, betala för en!!
.... Snälla Q_Q??
...Anyway, när jag städade hos marsvinen upptäckte jag att Spikes öra e helt rakt o_O... Lol, han måste älska att trycka in sig i väggarna elr ngt för hans högra öra är tillplattat och står rätt upp x'D!
Fast om jag försiktigt trycker ner det igen så blir det någorlunda normalare x'D... Ser lite smått rolig ut x3.
Nu sitter dom och diskuterar kärnfysik helt inbäddade i hö-högen, dom e så  söta x'D!
Plus Persson och hans bror Calle e lite griniga nu x'D, Perran försökte få igång Calle och starta ett litet slagsmål, men då fick dom syn på Anni och dom ändrade sig x'D.
"Typiskt att hundfan jämt ska förstöra allt..."
Persson försöker få min uppmärksamhet... Han vill väl att jag ska bära honom förbi hunden så han inte blir offer för Annis brutala lekar x'D.
Det e inte så att hon inte gillar katter, raka motsatsen faktiskt! Hon vill leka med dom, men det är inte säkert att dom vill leka med henne x'D.
Dom ser lite irriterade ut när hon hoppar och studsar framför dom samtidigt som hon ger ifrån sig ett blandning mellan gnyande och morrande x'D. Sedan så viftar ju katterna på svansen också, och det missförstår hon ju alltid så det slutar oftast med att katterna begraver sina klor i hennes nos x'D. Fast hon verkar inte bry sig, utan fortsätter att terrorisera katterna o.O... Men hon e lite trög x'D, inget ovanligt med det ^^

Meth, ska se på Ringu nu >:3, Bai!

Mina älskade Mina fina marsgrisar Bolibompa ("Bompa")(den stora) och Spike (Den lilla) <3

ARGH! Virus!!!

Fredag, den bästa dagen på veckan :D! Förutom lördag då ^^"...
Skulle se en film igårkväll, då lyckades ett litet lurigt popup smita förbi popup-blocken... Den sa: "WARNING- [insert name here] Has discovered several virus-threats on your computer! Install [insert name here] to get rid of those threats"
First i was like: "...."
But then, i lol'd! Rofl'd! Lsmmtuafimc'd!!... Eller så är det du som är viruset? Eeeh x'D...
Tycker sånna e så j*vla löjliga x'D!
Det e så uppenbart att man bara vill gråta x'D, bara bimbo-blondiner kan falla för sådant x'D!
Vad vinner man på sånna scams o.O? Kan slå vad om att det e en liten wow-nörd som fått sitt konto spärrat efter att ha frågat varenda en på spelet "Asl?" eller "boobs or gtfo", i ett desperat försök att bli kvitt sin oskuld (bad news bro, men det gäller inte via nätet...) och har bestämts sig för att hämnas på hela världen genom att skapa det mest irriterande "försöka-att-manipulera-träskallar-till-att-ladda-ner-virus"-popup i world wide webs historia.
Jag e jag livrädd för att få virus på datorn :S, har haft grymt dålig erfarenhet, t.ex fått hela hårddisken helt "wiped out" eller ngt liknande :S... Sedan finns det ju bara irriterande virus t.ex man ska öppna internet så kommer ett par juckande kängrur upp x'D! Elr jag vet inte... Det skulle nog inte förvåna mig ifall det fanns sånna virus x'D!
En av mina systrar är förresten som ett jäkla popup fönster!
Ska städa hos marsvinen, då kommer hon in, trots stängd dörr (popup-blocker, y u no work??) och tjatar typ "Kan jag få hålla Spike?" Eller "Kan jag få spela på ditt ds?"
-._-. y u no see i busy?
Sitter och skriver på datorn, helt plötsligt hör jag henne flåsa några centimeter ifrån mitt öra, (med en andedräkt som kan användas som kemisk krigsföring :S)... Vilket blir otroligt irriterande efter en stund -.-...
Å andra sidan, så är mina småsyskon bannemej som virus!
Freddan = en typisk trojansk häst, kan se helt se oskyldig och änglalik ut, men plötsligt BAM! Så har han gått lös och pajat ALLT!
Elsa o Albin = typiska popups,  fast den ena tar till brutalare metoder för att få uppmärksamhet...
Sara: Dom där sega, nasty sakerna som bara blir jobbigare och jobbigare och vägrar ge sig, spelar ingen roll hur många gånger man kör iväg dom för dom kommer bara tillbaka som efterblivna boomeranger >_<...
Nisse: Den där irriterande sorten som finns till för att dansa salsa på dina nerver! Giraffer som äter upp muspekaren, juckande kängurur, blåvalstoner varje gång man klickar på en länk: Kan slå vad om att det är hans påhitt...

Meth, och dom ska jag träffa igen om några timmar o_o... Tyck synd om mig T_T!

The Epic Fail Torsdag

Torsdag är den mest frustrerande dagen på veckan, det är dagen innan fredag, och dagen då man e allra tröttast >_<, meth... Dessutom kommer denna torsdag att för evigt bli kallad "The Epic Fail Torsdag"...
Fick visa mina awzum traktor-körar skills på traktorkörningen idag... Gick sådär :S :
Först skulle vi koppla på en släpkärra, så det började rätt okej. Jag backade, kom närmare och närmare, men då SJÄLVKLART så skulle traktorfan börja SLIRA! Och jag fick panik, glömde av bromsen och tryckte ner både kopplingen och gasen, vilket fick traktorn att bröta RÄTT in i kärran! Och där satt jag som ett skillat fån i traktorn med en kärra i häcken... Mycket proffsigt...
Sedan lyckades jag, med kärrans hjälp, att låsa in mig i ett episkt failat försök att svänga traktorfan. Jag råkade komma lite för nära en vägg, hade en massa bråte och ngt konstigt litet hus framför mig och, the one and only, släpkärran lyckades låsa fast ena däcket >_<... Så där satt jag bra, kunde varken röra mig framåt eller bakåt, som jag sa: awzum traktor-körar skills... It was the most epic fail in history of epic fails >_<...
Men tror ni det räckte?? Nääää! Efter lunchen var det ytterligare en lektion med traktorn från helvetet och dess diaboliska kumpan till släpkärra >_<, då fick jag för mig att försöka backa med med det legendariska, otursföldja släpet, tror ni det gick som det skulle??? AHAHAHAHA! Jag fick käringstopp... TVÅ gånger på raken! Sista gången ville den inte starta överhuvudtaget! Så jag satt och slog frustrerat på instrumentbrädan samtidigt som jag försökte vrida om nyckel och då slog det mig: jag glömde trampa ner kopplingen tillräckligt långt ner för att ers djävulskhet skulle bli nöjd...
Att växelspaken inte funkade som den skulle ska nog tilläggas, eftersom man fick ta i för gud o fosterland när man skulle lägga i backen >_<... Inte ens en av killarna lyckades, och då e det illa :S!
Plus dess maxhastighet var typ, 18 km/h... Innan jag kom på att det fanns något som hette högväxel...
Life, why do you always have to fart me in the face?

Fyfan för den traktorn >_<, tacka vet jag en ford mustang gt ^^


MONEY!

Jag hatar pengar... För jag har aldrig några när jag väl behöver dom T_T!
Näxt på prioritetslistan ligger pengar till confusion, och nu har jag väl typ, 19:-... Om jag har tur T_T.
Meth, ska jobba hos min moster i hennes blomsteraffär (som för övrigt heter Klöverblomman och ligger på Frejagatan 9 i Mölndal ;) ) och då antar jag att jag får typ, 300:-. Minus 100:- som jag e skyldig mormor för tyget. Yipi, jag har 200:- till confusion x'D!
Ska även höra med päronen om jag kan få 100:- om jag städar båda marsvinsburarna + mitt rum nu på fredag. Yay, då har jag 300:- x'D! Helt plötsligt blev jag rik x'D! Lol!

Fast sen så måste jag återigen samla ihop pengar till ritplatta, scanner och photoshop, vilket sammanlagt blir nästan 2000:- >_<...
Som sagt; jag HATAR pengar! Dom finns ju aldrig när man behöver dom T_T!


Herpy derp...

... Har absolut INGET att skriva om what so ever o_o...
Men måste ju sysselsätta moi med ngt...
Eeeh....
E i skolan, som vanligt, gör det jag brukar ^^. Det vill säga vaknar för sent, segar mig igenom lektionerna och tillbringar all lediga tid med att sitta och dega framför datorn i mitt rum... Can u feel the excitement?
Derp...
Bara för att jag har så godamn tråkigt ska jag tvinga er stackars fyra personer att se en super-fucked up bild på mitt alter-ego, Kumabachi >:D :

Fuckep up pic of mai alter ego
(Sry 4 mai lack of scanner T_T)
.....
Var tvungen att fylla i linjerna i paint, för man ser inte ett piss annars >_<... She looks like crap :(...
Har inte ngn scanner juh, så tyvärr är detta det bästa jag kan erbjuda >_<... Än så länge...
....
"Kumi" är en American curl katt (<3) med extremt fucked up päls o ögonfärg x'D... Det e typ det enda jag kan berätta om henne ^^" Förutom att man helst inte ska göra henne förbannad... Thats very, very bad :S... Och hon har papafobia, arachnofobia och ichtyofobia (om ni inte kan gissa vad det är: Google is ur friend ;) )

Boringdomness can sometimes be creativness :D


... Okej, har egentligen ingen aning om varför jag tvingar er att se denna x'D, har väl för tråkigt antar jag x'D... Fast det e faktiskt en... sak... som jag själv blev rätt nöjd med :3. Även om jag inte har den blekaste aning om vad sjutton den föreställer o_o...

Anyway, internet stängs av om typ en halvtimme, so this is it!
Bai ^_^
(ni som faktiskt läser detta, plz don't leave me Q_Q, i'll never make u see fucked up drawings again T_T... Förrän om typ tre månader igen... hehe ;D )


Så jävla trött på människans egoism!

I lördags började den otroligt meningslösa vargjakten, hittils har 15, om inte fler, vargar skjutits. Det är så jävla onödigt alltsammans! Dom säger att det bara är fem vargar kvar att skjutas, men jag kan slå vad om minst femton till kommer att skjutas!
Det e bara grymt, meningslöst och själviskt att fortsätta! Enda anledningen till att jägarna vill ha bort vargarna är så att dom kan få ha allt vilt i skogen för sig själva! Dom skyller på att vargarna är farliga, tar boskap och dödar husdjur, men det är fel!
Vargar är Sveriges skyggaste djur och håller sig helst så långt bort från människor som möjligt, anledningen till att dom tar får och så är för att farmaren är för LAT för att sätta upp ordentliga staket och det är för att dom inte har koll på sina t.ex hundar som vargar kan ta dom (och jag tycker personligen att dom har ett bättre och rättvisare "samhälle" än vad människan har!)! Dessutom kan man köpa någon slags skyddsväst till sina hundar som skyddar iaf lite grann mot vargangrepp! 
Men vargarna gör ALDRIG något för att dom vill vara elaka och är blodtörstiga mördare, utan dom gör det för att få mat! Dom behöver också äta för att överleva!
Vi kan inte förvänta oss att djuren ska anpassa sig efter människan, dom förstår ju inte våra handlingar! Däremot tycker jag att vi, som är dom självutsedda till "the superior beings", ska anpassa oss efter våra kamrater på Jorden! Bara för att vi råkar gå på två ben, ha ett verbalt språk och en lite mer utvecklad hjärna betyder inte att vi har ensamrätt till planeten!
Skärpning tvåbeningar!! Hjärnan är till för att tänka med!! GEEZ!
 Har en massa mer att tycka till om människans egoism, men tror jag avstår... Annars blir jag säkert polisanmäld för ngt >_>...


Btw, skriv på listan! INGEN MER VARGJAKT!
http://www.svenskavargar.nu/viewNavMenu.do?menuID=7



Sega datorer och cosplay

Enda anledningen till att jag ens skriver e för att jag har tråkigt och inte har skrivit på hela helgen x'D
...
Har precis kommit hem från Burhult (där min morsa o mormor bor)... Har varit däruppe över helgen eftersom dom har den enda fungerande symaskinen ^^"
Har ÄNTLIGEN börjat sy min espeon-cosplay (och det e "bara" 11 dagar kvar tills Confusion o_o)
Har inte skickat något inlägg eftersom den enda datorn som finns däruppe är så asseg o_o!
Jag överdriver inte, men det är den absolut segaste datorn i världen :o! En gång skulle jag lyssna på en låt på youtube som var typ, fyra minuter lång, det tog nästan två timmar att ladda den o'_'o (överdriver INTE! Tog själv tiden :S)...
Det är rena skräckupplevelsen att använda den :S!
Usch!

Men anyway; PEPPA CONFUSION!!!!!


Frustration @ 110%!

Tjo! Jag e extremt frustrerad >_<...
Mest på grund av serien som jag hade planerat att påbörja i April :(... Det är en VÄLDIGT lång tid tills dess T_T...
Kan ge er lite spoilers: Den heter "The Freedom Fighters" och handlar om katter. Tah-dah! Original title iz original!
Vet redan vad den ska handla om, vad den ska heta och har redan fastställt alla karaktärer... Men INTE ett manus som går ihop eller karaktärernas design T_T... Hade först tänkt att karaktärerna skulle "se ut som riktiga katter", det vill säga gå på fyra ben, plocka upp saker med munnen osv... Men i vissa moment kommer det att bli lite för komplicerat ifall dom skulle gå på fyra, så jag har börjat skissa några antromorphistiskare (mänskligare) modeller, det vill säga dom går på två ben och använder framtassarna till att t.ex plocka upp saker eller smälla till någon som tigger stryk.
Fördelarna: Dom blir lättare att rita då det finns fler poser att välja mellan, nackdelar: hur ska dom bete sig när t.ex en människa går förbi o_o?? En till spoiler: det finns en katt som "tillhör" en fiskare.
 Ska jag på något sätt mixa ihop båda designerna så dom typ, blir som vanliga katter när en människa är i närheten och när dom snackar face to face med en annan katt så blir dom typ antros igen? Men skulle inte det bli typ lite... Udda och förvirrande?
...

GAAAAH! BRAIN-MELTDOWN!


American Curl <3

Hääj mina typ, tre läsare x'D!
Idag på en lektion som kallas för "sällskapsdjur", fick vi en uppgift, en enligt mig PERFEKT uppgift :D: Vi skulle skriva en uppsats om att köpa katt (asså, vi skulle köpa en katt och då får vi välja en ras som passar en, med tanke på beteende, självständig elr inte orsv), och då kom jag direkt att tänka på en ras som jag ALLTID velat ha, den rasen heter "American Curl" <3.
Till skillnad från vanliga katter så har den här kattrasen bakåtrullade öron, ser väldigt roliga ut x'D. Men dom verkar vara perfekta kattrasen för mig <3; busiga, nyfikna, sällskapliga och pratglada, fast ändå rätt självständiga. JACKPOT :D!
Semilånghåriga curls är finast <3, funderar på att allvarligt skaffa en sådan i framtiden, eller kanske två :3?
En american curl och en devon rex hade varit kul att ha :D, devons har typ ultrakort och ibland krullig päls och enorma öron och ögon, hur söta som helst <3! Devons har jag hört också e busiga och sällskapliga av sig, så jag tror en sådan också hade passat rätt bra :3.
Omg, jag älskar katter <3... Har en känsla av att jag kommer att bli en framtida "crazy cat lady", allvarligt! Kommer typ ha 28 katter om 60 år elr ngt x'D, lol!

Däremot finns det två kattraser jag är extremt emot: perser och munchkin...
Visst, perserkatter är jättegoa katter, keliga och mysiga. Men dom stackarna kan ju knappt andas :O! Deras nosparti är så himla förvridet! Perserkatter är väldigt sönderavlade, kolla bara hur dom såg ut för typ 30 år sedan! Då var dom ju jättefina :(! Tack och lov så finns det faktiskt några normala perser kvar...
Och munchkin ska jag ju knappt snacka om! Deras ras är egentligen är kraftig mutation, deras ben är helt förkrympa! Deras kroppar är lika stora som vanliga katter, men deras ben är typ hälften så korta! Vilket får dom att se ut som vandrande korvar! American curl är egentligen också en muterad ras, men inte lika kraftig som munchkin. Curls kan ju liksom röra på öronen som vilken normal katt som helst, men när en munchkin går ser det ju bara sorgligt ut... Dom vaggar som pingviner och kan inte hoppa lika högt :(... Fast för att ha så korta ben rör dom sig  egentligen relativt obehindrat, dom kan ju springa och sånt liksom, men det ser ju bara sorgligt ut :(...


Men än så länge så har jag min lilla älsklingsbubbe <3, en snart tolvårig birmakille <3
 min lilla pälskling Persson <3


Blerf...

Okej, nu har jag extremt tråkigt o_o...
Btw, hur ofta snackar man om kärlek på svenskan o.O?? Och vad har det med ämnet att göra?? Liksom, wtf x'D?
Eller nvm...
...
Apropå språk, så håller jag på att lära mig snacka klingon x'D, bara för att ha ngt att fördriva tiden med x'D.
Har redan lärt mig en hel del :3... Men shiet va komplicerat det e o_o"! Liksom, deras alfabet går såhär: a, b, ch, D, e, gh, H, I, j, l, m, n, ng, o, p, q, Q, r, S, t, tlh, u, v, w, y, ' (obs, notera att vissa bokstäver är och förblir stora)
Vissa bokstäver uttalas hur fult som helst och bokstaven tlh (ch, gh, ng, tlh och ' är egna bokstäver!) är egentligen bara ett typ väsande ljud som du får fram genom att "To learn how to say this Klingon sound, first say l, then keep your tongue in the same position and exhale. Now repeat this, but let the air build up pressure behind your tongue before releasing it. The resulting sound should be voiceless, and you should be able to feel the air escape quite forcefully on both sides of your tongue."... Det tog en stund innan jag fattade hur man fick fram ljudet ^^"...
Och jag som tyckte att franska var knepigt o_o... Hjälp o_o"...


Okkeeejj... Så skolan har börjat... Ännu ett halvår i helvetet >_<

Yiipii, skolan har börjat! Elr inte >_<...
Har aldrig varit så j*kla förtjust i skolan... Faktiskt så har jag hatat det sedan typ trean >_<.
Och nu ska man gå ytterligare 2 ½ år, jag ser INTE fram emot det >_<"...
Har fan en hel del att göra nu juh o_o"... Ska göra en cosplay (typ, en dräkt) till Confusion om typ två veckor, och jag har inte ens köpt tyg än o_o"... Och hade dessutom planerat att göra manuset till serien så snart som möjligt. Fast kommer inte kunna börja på den förrän typ efter mars :S.
Fyller år då och vill typ bara ha pengar så jag kan köpa en ritplatta, scanner och photoshop... För no way in hell att någon kommer att fixa något av detta...

Men anyway... Går på en skola som heter Strömmaskolan, internatskola i Sätila/ i närheten av Borås, så jag BOR på skiten (inte konstigt att man får mardrömmar) och går inriktningen djurvård. Men tror inte jag kommer att fortsätta :/... Vill bli skådespelare, fast för det måste man ju tydligen vara antingen jävligt snygg eller jävligt rik... Helst båda, själv e man varken eller >_> 
Har ju varit skoltrött sedan trean, om gymnasiet verkligen hade varit så valfritt som dom påstår så hade jag ALDRIG end funderat på att välja linje! Kommer ALDRIG att orka ännu fler år i skiten T_T... Dessutom e det ingen idé, kommer ändå aldrig bli något vettigt >_<.
Fast får inte sluta heller, och därhemma hotar dom med att något kommer att hända mina djur om jag får mer frånvaro (Ja, dom e helt jävla sjuka i huvet!! Ska flytta hemifrån så fort jag kan!!), vilket faktiskt e helt jävla omöjligt eftersom vi börjar klockan 7.40 på morgonen och theres not fucking way in hell att jag orkar upp så tidigt på morgonen! Vilket gör att jag inte kommer iväg till lektionerna förrän typ kl 11 >_<...
+ går inte på matte (no fucking way in hell)
Blir så jävla förbannad på dom! Om inte djuren hade blivit så stressade av det skulle jag helt klart smuggla med dom till skolan >_>...
 Det e faktiskt den enda anledningen till att jag ens går upp på morgonen >_>...
Måste ha gjort något riktigt elakt i mitt förra liv...


Så jävla pisst off >_

Läste att det e något j*vla pucko som vill förbjuda kamphundar i Sverige...
Kamphundar?? Det finns inga kamphundsraser!! T.ex hundar som Pitbull, Rottweiler, Bulldog osv är VAKTHUNDAR! Anledningen till att sjuka människor använder dessa raser i hunkamp e för att dom är väldigt starka och tunga. Shäfer och Golden Retriever används också, men vem har ngt emot dem??
Vi är en familj på åtta personer och vi har en underbar Rottweilerhona som fyller 2 iår. Och våra fega grannar vill inte ens ge henne en chans! Dom vägrar att se  den snälla och lekfulla hunden på insidan, dom ser bara en stor, farlig mördarhund som kommer att äta upp deras barn och vänstersockar så fort hon får chansen! Visserligen är hon väldigt mycket vakthund och kan börja skälla och morra om någon går förbi huset liksom, men det värsta hon skulle kunna göra är att slicka ihjäl någon!
Fattar inte varför Rottweilers måste ha så dåligt rykte. Visst, dom e stora och tunga och det e många som tycker att dom ser hemska ut (AHAHAHAHAHA), men dom är UNDERBARA hundar som med rätt ägare blir en perfekt familjehund!
Det är detsamma med Pittbulls, Bulldoggar och Tosa Inu osv, dom e UNDERBARA hundar om dom får rätt ägare! Alla dessa raser som kallas för "Kamphundar" är från början vakhundar som fått dåligt rykte tack vare den otroligt sjuka och meningslösa hunkampssporten! Den borde förbjudas!
Skyll inte på aggresiva hundar! Det är deras korkade ÄGARE som borde avlivas!!



Det här är förresten våran livsfarliga barnätare Anni


...Yo...

Eehhh... Tja ^^
Namnet e Nikolina, men plz kalla mig Niko, jag hatar mitt namn >_<
Eh, ska först lära mig hur den här skiten funkar, innan jag riktigt kan komma igång ^^
Kommer först och främst blogga om typ, allt möjligt x'D, om familjen (min familj e rätt... speciell ^^"), kanske gör några videor feat. familjen, elr mina karaktärer kanske OwO... Har två stycken som typ, symboliserar min ängel och djävul, ni vet som i typ looney toons filmer som brukar sitta på varsin axel på en karaktär och säger typ, vad den inte borde göra och som absolut borde göra x'D
Dessutom kommer ni att få lära känna tre små figurer som kallas för Kumabachi, Greg och The Little Furry Thing (Furry), samt ska starta en serie (en graphic novel) som jag kommer att publicera här ^^, typ någon gång till våren...
Men som sagt, det får bli senare. Nu ska jag försöka bråka lite med bloggen! I WILL MAKE IT OBEY ME, GODAMMIT!


Testing testing...

IGNORE DIS!!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0