Olle Frisk 12 år; ungar som honom borde det finnas fler av <3

Blev nästan lite rörd när jag läste den här artikeln om tolvåriga Olle som råkade köra in i ett björnide och bli attackerad av björnhonan, som tydligen inte var så morgonpigg efter att ha blivit väckt av en människounge, men istället för att vara en stereotypisk, bortskämd gnällspik och begär att få björnens lever på ett silverfat, så har han istället medlidande för björnhonans ungar som blev lämnade ensam då honan gick för att lägga sig och sova någon annanstans, och vill INTE att björnen skjuts: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article12798422.ab
"Jag gör ingen skillnad på människor och djur. Björnungarna är två och jag är ensam. Så det finns dubbel anledning att tänka på dem först", "Jag har blivit omhändertagen på ett bra sätt. Se till att ta hand om björnungarna lika fint – och det snabbt. De klarar sig inte länge till utan mammans mjölk.", "Att inte rädda dem är djurplågeri"
He's wise beyond his years! Sånna ungar borde det finnas fler av <3!!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article12798422.ab

My fate has been sealed...

Yo people!
Har haft en hel del att göra sen sist: har fixat lite saker till... "da comic" o.O *epic music playing* och börjat läsa bokserien Skulduggery Pleasant (I swear, those books r like frikkin MAGNETS, man :O!! (Wonder how they works >:], lol...)). Och jag gjorde nyss min största tabbe ever: började spela TPMRPG ( The Pokémon Moon Rpg, tpmrpg.net xP)... F*ck, my fate has been sealed :S! Det e FOUKTANSVÄT beroendeframkallande o_o, och ja, jag e, har alltid varit och kommer för alltid att vara en pokétard x'D!
...
Anyway, ngt annat än spel...
Ever heard of Skulduggery Pleasant >:]? En ASGRYM bokserie av en irländsk författare, LÄS DEN >w<!! Har även hört rykten om att det kanske blir filmer av de böckerna *w*... Filmatiseringar brukar vara urkassa, men ändå >w<! Skulle kunna göra vad som helst för att vara med (aja, nästan xD), åtminstonde som statist TwT (fast att spela karaktären Tanith Low hade inte varit helt fel >:3)...
Aja, har nyss klippt klorna på marsvinen, Bompa e en så himla drama-queen x'D! Hinner inte ens klippa förrän han börjar pipa och tycker att det e jätteläskigt :S, stackarn <3... Så han får jättemycket tröst av matte efteråt <3. Och Spike e ju bara paranoid xD, måste ta baktassarna först för han gräver ner sig i armbågen på mig x'D, men han lär sig snart att det inte e så farligt som han inbillar sig ^^
Nästa gång jag har mkt pengar ska jag köpa selar till dom, det lär ju bli lagom tills det börjar bli sommar x'D. Ska även se om Toffsen kan tänka sig att hoppa över hindren istället för att springa runt dom och välta dom iår...

Anyway, see ya later alligaterr ;D
Ska spela TPM nao, brb >:]


Btw ska börja med ngt nytt; Insanity Wolf's Daily Life Guides (Insanity Wolfs dagliga livs råd)

#1

#1

Hoppalång!

Wazzup?
Har inte haft något spännande att säga... som vanligt...
Igår såg jag filmen Rango, den engelska versionen (man KAN INTE dubba om Johnny Depp, ffs >_<), och ja: den va AWZUM :D!! En söt, animerad western, som INTE hade gjort sig bättre som tecknad btw.
Och som i dom flesta westernfilmer, faller jag stenhårt för the bad-guy x'D! I det här fallet: Rattlesnake-Jake <3!
(*CONTAINS SPOILERS!!*) Fast, det e ju inte han som e "the main villain" i filmen, han e ju bara en revolverman (gunfighter, en slags legosoldat på dåtidens gamla western, "when the west was wild") och gör bara det han får betalt för ^^ (*END OF SPOILERS!*).
Men han e helt awzum ändå x3 <3!
Musiken var också helt awsum :D! Kul att dom gjorde om låten "Ghost riders in the sky" och hade den i filmen ^^... Det finns typ 54 versioner av den låten o.O... Mina två favvoversioner e gjorda av Spiderbait och Outlaws ^^, hör ni låten känner ni säkert igen den för, iallafall melodin, har  varit i en hel del filmer (speciellt western-rullar), som t.ex Ghostrider ^^ (ännu en helt ok film >:3, fast jag har inte läst serien än så jag kan inte jämföra :/...)

The Outlaws's version <3

Well, well... Det e typ allt ^^...
Wait! Har ett boktips, ifall ngn gillar böcker som handlar om fantasy på den lite mörkare sidan ;)
"Skulduggery Pleasant"
READ THEM!!!


NU var det allt för moi ^^
*puts on black glasses* Hasta la Vista, baby...

My archenemy :O

Chirp, chirp, chirp, chirp-...

Tjo igen!
Nej, jag har inte varit sådär jättektiv dom senaste dagarna; har legat hemma o varit sjuk och tro mig ni vill INTE veta några detaljer >_>...
Fast idag har faktiskt något rätt coolt hänt: jag misstänker att min lille gris Spike e en smyg-chirpare :D!
"Chirp" e ett ganska ovanligt läte som bara ett fåtal marsvin gör, helt random :O! Eftersom det e så sällsynt så har man inte klurat ut varför dom gör så, men det e rätt söta när dom gör det :3... Dom sitter och låter som typ, kanariefåglar elr ngt liknande, fast mycket gällare.
Idag var vi ute på promenad med Anni, HELA familjen (underbart att bli tvingad ut i isiga/slafsiga fontinskogen när man mår piss, elr hur >_>?) och jag skyndade mig hem så jag kom hem lite tidigare än dom andra. Och när jag kommer innanför dörren så låter det precis som om det sitter en liten fågel inne hos killgrisarna, men när jag går in i rummet så tystnar det och jag bara skymtar Spike som flyr in i huset, faster than the camera can focus!
Visserligen kan det ju ha varit Bompa som lät, men Spike är huvudmisstänkt eftersom han var ute (Bompa låg nog o degade inne i huset, för han lät inte alltför nöjd när hans minderåriga rumskompis störde honom x'D).
Va coolt det vore om han vore en chirpare :3! Fast detta var tydligen den första gången någon har hört honom, eftersom jag frågade Åsa o Pappa för en stund sen men dom har aldrig hört ens hört talas om "chirp" förut o.O... Så han kanske e en liten blyg "smyg-chirpare" ;), bara chirpar när ingen är i närheten x'D...

Lilla Spike från "sin bästa sida" x3 (Bompa var inte lika förtjust i kameror på den tiden fotot togs, så han sitter inne i huset och ger kameran onda ögat >:) )

minigrisen :D

Chirpande marsvin (blev rätt paff när jag blev välkommen av det ljudet x'D)



Akta er för lampor!

Misstankar: BEKRÄFTADE! Lamporna planerar ngt!
Idag har jag slagit huvudet i sänglampan fyra gånger! FYRA! Det är bannemej rekord :S!
Alltid när jag ska resa mig så BAM! är lampan i pannan igen och jag anstänger mig till hundra för att inte vråla några vackra ord ur mitt välfyllda ordförråd. Det känns som om den flyttar sig o.O... Bara för att jävlas o.O...
För att inte tala om att min väska nyss skrämde skiten ur mig genom att bröta ner på golvet med världens duns, preeciiiis när jag såg på "Mirrors" -.-... Det var längesedan jag flög så högt...
ITS A CONSPIRACY!
Lol, sist jag hoppade till var för ett gäng år sedan, när vi nyss hade skaffat X-boxen (som nu strejkar sönder, den e ond :S!). Jag satt i rummet, hade alla lampor släckta, dörren stängd och det var kolmörkt ute. Jag var korkad nog att spela Doom (trean tror jag det va o.O), ett rätt läskigt spel vars programmerare tydligen Ä-L-S-K-A-R när monstren helt plötsligt bara poppar fram out of nowhere.
Så, jag var helt inne i spelet, fullt upptagen med att blåsa hål i skallen på zombie/monster/creeps som envisades med att hoppa fram ur mörka korridorer och försöka slita ut ögongloberna på mig. Plötsligt kommer mamma in i rummet, jag märker självklart ingenting, och hon sätter sig bredvid mig och frågar "hur är det?" (lol, hon har haft för sig i flera år att jag är olycklig för att allt och alla typ, är dumma och våldtar mig varje kväll >_>... För att inte tala om att dom tvingar mig att knarka och har blivit en true blue drug-addict >_>...)  och jag FLYGER upp, minst en halvmeter, det känns som om hjärtat ska byta plats med hjärnan och jag är grisnära på att drämma handkontrollen i huvet på morsan... Fyfaan va förbannad jag blev x'D!

Anyway, ska se dom sista minutrerna av Mirrors, sedan ska jag övertyga PoÅ (Per/Pappa och Åsa) att låta mig åka hem, för jag mår INTE bra :S (ont i huvet, grymt illamående (att äta gjorde det bara värre) och ni vill inte veta...)

Baibai :3!

Another Trekkie-Lul :P

RSS 2.0