Akta er för lampor!

Misstankar: BEKRÄFTADE! Lamporna planerar ngt!
Idag har jag slagit huvudet i sänglampan fyra gånger! FYRA! Det är bannemej rekord :S!
Alltid när jag ska resa mig så BAM! är lampan i pannan igen och jag anstänger mig till hundra för att inte vråla några vackra ord ur mitt välfyllda ordförråd. Det känns som om den flyttar sig o.O... Bara för att jävlas o.O...
För att inte tala om att min väska nyss skrämde skiten ur mig genom att bröta ner på golvet med världens duns, preeciiiis när jag såg på "Mirrors" -.-... Det var längesedan jag flög så högt...
ITS A CONSPIRACY!
Lol, sist jag hoppade till var för ett gäng år sedan, när vi nyss hade skaffat X-boxen (som nu strejkar sönder, den e ond :S!). Jag satt i rummet, hade alla lampor släckta, dörren stängd och det var kolmörkt ute. Jag var korkad nog att spela Doom (trean tror jag det va o.O), ett rätt läskigt spel vars programmerare tydligen Ä-L-S-K-A-R när monstren helt plötsligt bara poppar fram out of nowhere.
Så, jag var helt inne i spelet, fullt upptagen med att blåsa hål i skallen på zombie/monster/creeps som envisades med att hoppa fram ur mörka korridorer och försöka slita ut ögongloberna på mig. Plötsligt kommer mamma in i rummet, jag märker självklart ingenting, och hon sätter sig bredvid mig och frågar "hur är det?" (lol, hon har haft för sig i flera år att jag är olycklig för att allt och alla typ, är dumma och våldtar mig varje kväll >_>... För att inte tala om att dom tvingar mig att knarka och har blivit en true blue drug-addict >_>...)  och jag FLYGER upp, minst en halvmeter, det känns som om hjärtat ska byta plats med hjärnan och jag är grisnära på att drämma handkontrollen i huvet på morsan... Fyfaan va förbannad jag blev x'D!

Anyway, ska se dom sista minutrerna av Mirrors, sedan ska jag övertyga PoÅ (Per/Pappa och Åsa) att låta mig åka hem, för jag mår INTE bra :S (ont i huvet, grymt illamående (att äta gjorde det bara värre) och ni vill inte veta...)

Baibai :3!

Another Trekkie-Lul :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0