Så jävla pisst off >_

Läste att det e något j*vla pucko som vill förbjuda kamphundar i Sverige...
Kamphundar?? Det finns inga kamphundsraser!! T.ex hundar som Pitbull, Rottweiler, Bulldog osv är VAKTHUNDAR! Anledningen till att sjuka människor använder dessa raser i hunkamp e för att dom är väldigt starka och tunga. Shäfer och Golden Retriever används också, men vem har ngt emot dem??
Vi är en familj på åtta personer och vi har en underbar Rottweilerhona som fyller 2 iår. Och våra fega grannar vill inte ens ge henne en chans! Dom vägrar att se  den snälla och lekfulla hunden på insidan, dom ser bara en stor, farlig mördarhund som kommer att äta upp deras barn och vänstersockar så fort hon får chansen! Visserligen är hon väldigt mycket vakthund och kan börja skälla och morra om någon går förbi huset liksom, men det värsta hon skulle kunna göra är att slicka ihjäl någon!
Fattar inte varför Rottweilers måste ha så dåligt rykte. Visst, dom e stora och tunga och det e många som tycker att dom ser hemska ut (AHAHAHAHAHA), men dom är UNDERBARA hundar som med rätt ägare blir en perfekt familjehund!
Det är detsamma med Pittbulls, Bulldoggar och Tosa Inu osv, dom e UNDERBARA hundar om dom får rätt ägare! Alla dessa raser som kallas för "Kamphundar" är från början vakhundar som fått dåligt rykte tack vare den otroligt sjuka och meningslösa hunkampssporten! Den borde förbjudas!
Skyll inte på aggresiva hundar! Det är deras korkade ÄGARE som borde avlivas!!



Det här är förresten våran livsfarliga barnätare Anni


Kommentarer
Postat av: Jessica Johansson

Håller med dig! Alla hundar kan bli mördarhundar ifall dom uppfostras på fel sätt!

2011-01-10 @ 14:21:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0